PREOKRET: Bajer Leverkuzen načinio ODLUČUJUĆI KORAK, Dragović ipak u Zvezdi?

Autor:

Sport

12.01.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović je, činilo se, neostavarena želja Crvene zvezde, ali izgleda da ništa još nije konačno!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Momak sa srpskim korenima najavljivan je kao novo pojačanje Crvene zvezde već za januar, o tom transferu se govorilo kao o završenoj stvari, ali iz Bajera su nakon dobrih igara defanzivca poručili da ipak ostaje u klubu.

 Međutim, došlo je do preokreta. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano potvrdio je da je došlo do dogovora između Bajera i mladog defanzivca Mančester junajteda Timotija Fosu-Mense.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović

Fosu-Mensa je jednog od najperspektivnijih defanzivaca Evrope. Profesionalnu karijeru je započeo u Mančester junajtedu, a među "đavole" je stigao još u omladinskim danima iz Ajaksa. Junajted ga je pozajmio u dva navrata, prvo Kristal Palasu, a onda i Fulamu gde je delio svlačionicu sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem.

 

Da li su u Leverkuzenu spremni da se odreknu Aleksandra Dragovića, videćemo do kraja prelaznog roka...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading