LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Zvezdi DRASTIČNO smanjene šanse protiv Milana!

Autor:

Sport

11.01.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Stefano Pioli potvrdio je da će fudbaler Zlatan Ibrahimović igrati protiv Torina u predstojećoj utakmici u Kupu Italije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Milan će u utorak od 20.45 dočekati Torino u osmini finala Kupa. To je drugi put uzastopno da te dve ekipe igraju u toj fazi, Milan je prošle sezone posle produžetaka pobedio sa 4:2, nakon što je Hakan Čalhanoglu u nadoknadi vremena postigao gol za produžetke.

- Moramo da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici zbog našeg mentaliteta i želje. Mi smo mladi, a klub je prestižan. Naš cilj je da prođemo dalje, a čeka nas odlučan protivnik -  rekao je Pioli za Rai Sport.

Pioli je imao problema sa sastavom zbog povreda brojnih igrača, a protiv Torina neće igrati Aleksis Salemakers i Ismael Benaser, čiji se povratak očekuje za vikend.

Povređen je bio i Zlatan Ibrahimović, još od novembra i utakmice sa Napolijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- To će biti važan trenutak za njega. Najvažnija stvar je što se oporavio od povrede mišića. Mora da pronađe ritam i minute, a pronaći će ih sutra - naveo je trener rosonera.

Ovo znači da će Ibrahimović biti spreman i za duele sa Crvenom zvedom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading