STANKOVIĆ PRESEKAO: Zvezda otputovala na Kipar, DVOJICA ostala u Beogradu!

Autor:

Sport

11.01.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimci Crvene zvezde su se dan posle prozivke i dva treninga u Beogradu zaputili na sedmodnevne pripreme na Kipar gde će brusiti formu za nastavak sezone.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Okupio je Stanković prvotimce juče od 11 časova, i u toku dana održao dva treninga, kao uvertiru pred put u Kipar na kom će naši fudbaleri boraviti do 18. januara kada će se u jutarnjim časovima vratiti u Beograd.

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš  Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Aleksandar Katai je ostao da se u potpunosti oporavi od bolesti, dok je u Beogradu ostao i Veljko Simić, koji je po svemu sudeći završio drugi mandat u Crvenoj zvezdi.

 

Na Kipru će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading