SINIŠA MIHAJLOVIĆ PRIHVATIO DA BUDE TUMBIN NASLEDNIK: Trener Bolonje postavio samo jedan bitan uslov!

Autor:

Sport

10.01.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana nema selektora, a i dalje se se ne zna ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića! Otkriveno je zašto na njegovo mesto nije ponovo došao Siniša Mihajlović! Kao prvi "pikovi" za poziciju selektora Srbije bili su (a i dalje su) Dragan Stojković, Vladan Milojević i Savo Milošević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Ono što javnost nije znala, obelodanio je čuveni Milovan Đorić, i  otkrio nove detalje o imenovanju budućeg selektora Srbije u emisiji na "MaxBet radiju".

- Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom "udaru" je bio i Siniša Mihajlović - rekao je Milovan Đorić svoja saznanja.

RepublikaFoto: Starsport
Milovan Đorić

- Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov...- otkrio je iskusni trenerski vuk.

I dalje se ne zna ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića...

- Jedno od rešenja je uvek bio Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu - smatra nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Ovijeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Savo Milošević

- Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike - zaključio je popularni "Bata Đora".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading