OKUPILI SE CRVENO-BELI ŠAMPIONI: Dejan Stanković izvršio prvu prozivku u 2021. godini sa 31 fudbalerom!

Autor:

Sport

10.01.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Dejana Stankovića posle testiranja, danas od 11 časova posle prozivke, odradili su i prvi trening u 2021. godini pred put na Kipar.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Prvo zagrevanje i trening fudbalera Crvene zvezde u 2021. godini

Na Kipru će boraviti do 18. januara i odraditi prvi deo ovogodišnjih zimskih priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se posle zimske pauze na stadion "Rajko Mitić" gde su posle okupljanja i obraćanja uprave kluba izašli na teren i odradili prvi trening u ovoj godini.

Crveno-beli imali su nešto teže uslove za rad, budući da je sneg napadao tokom noći, međutim to izabranicima Dejana Stankovića neće predstavljati problem, znajući da već sutra putuju na Kipar.

Sjajna atmosfera vladala je na prvom treningu, a na licima igrača moglo se videti da im je fudbal i više nego nedostajao.

Osim igrača koji su u prvom delu sezone ostvarivali sjajne rezultate, na pomoćnom terenu mogla su se uočiti i nova lica.

Foto: FK Crvena zvezda

Trening je otpočeo uobičajenim zagrevanjem, a potom su prvotimci prešli na rad sa loptom koji im je svakako najviše nedostajao.

Dejan Stanković je na prozivci imao 31 fudbalera na raspolaganju:

Milana Borjana, Zorana Popovića, Nikolu Vasiljevića, Marka Ćopića, Marka Gobeljića, Milana Gajića, Nemanju Milunovića, Milana Rodića, Radovana Pankova, Miloša Degeneka, Strahinju Erakovića, Njegoša Petrovića, Sekua Sanogoa, Veljka Nikolića, Ričarda Odadu, Nikolu Stankovića, Gelora Kangu, Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Željka Gavrića, Andriju Radulovića, Aleksu Vukanovića, El Fardua Bena, Slavoljuba Srnića, Srđana Spiridonovića, Veljka Simića, Nikolu Krstovića, Aksela Bakajoka, Milana Pavkova, Dijega Falčinelija i Marka Lazetića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading