DEJAN STANKOVIĆ OTKRIO TAJNO ORUŽJE: Ostario sam, ali ciljevi ostaju isti!

Autor:

Sport

10.01.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izvršio je prozivku za drugi deo sezone u Superligi Srbije i Ligi Evrope. U odnosu na prvi deo u prvom timu prvaka Srbije su prekomandovani iz Grafičara defanzivac Ričard Odada i vezista Nikola Stanković. Upravo je Dekijev prezimenjak skrenuo pažnju i očekuje se da 17-godišnjem pruži priliku.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Ostario sam (aludira na isto prezime prim. aut)... Odada i Stanković su došli, da se što pre naviknu na rad i grupu. Ozbiljno računamo na obojicu, na njima je da se pokažu - rekao je Dejan Stanković.

Koji su ciljevi?

- Ostaju isti. Završili smo prvo poluvreme, ne treba da se opustimo. Volim da kažem da moramo da držimo gard visoko, očekuje nas paklen ritam u februaru i martu. Tada može sve da se odluči - istakao je mladi stručnjak.

Za sada su stigla dva pojačanja – Aksel Bakajoko iz Intera i povratnik Slavoljub Srnić.

- Zadovoljan sam onim što imamo. Bakajoko je brz, dobar igrač i može da napravi razliku. Radimo na dovođenju dobrog ofanzivca, gledamo da uradimo ono što je najbolje za Zvezdu - otkriva Deki.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Svetozar Mijailović - Aksel Bakajoko - Mitar Mrkela

U kom segmentu Crvena zvezda može da se poboljša?

- U svakom. Takva je grupa momaka da žele sami da napreduju iz dana u dan. Dosta smo utakmica odigrali, umor je činio svoje, verujem da možemo da . insistiraću na brzoj tranziciji i razbijanju defanzivnog bloka" - jasan je legendarni as.

Februar je zakazan za spektakl sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Milan je prvi na tabeli, uz mnogo problema sa koronom i zdravstvenim biltenom. Sa pravom je prvi, ima do te utakmice još 40 dana... Bitno je da se dobro spremimo. Pratimo Milan, nema mnogo iznenađenja, Pioli im je doneo samopouzdanje i ojačao ih mentalno - zaključio je Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading