NEOČEKIVANI POTRES U ZVEZDI: Ljubimci "Delija" napuštaju Marakanu u januaru!

Autor:

Sport

10.01.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je uveliko u toku, a generalni direktor Crvene zvezde, gospodin Zvezdan Terzić govorio je o mogućim odlascima sa Marakane i ponudama koje ima šampion Srbije u januaru.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U prethodnom periodu najviše se govorilo o El Fardu Benu i Milošu Degeneku, a čelnik crveno-belih potvrdio je da postoji interesovanje za dvojac koji je kreirao veliki remi protiv Salcburga kada se šampion Srbije plasirao u Ligu šampiona posle više od dve decenije.

- Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom, treba da imamo zajednički stav. Može da se desi da odu, a možda i ostanu. U zavisnosti od toga biće i novih dolazaka. Ben je trenutno najbliži odlasku... Fali nam gore jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku. Želimo da budemo još moćniji na proleće - rekao je generalni direktor tima sa Marakane.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek i El Fardu Ben

Ove zime neće biti prodaje najvećih potencijala...

- Imamo ponude i za mlade igrače - Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali za sada ih ne razmatramo - zaključio je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading