TUGA NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez već viđenog pojačanja?

Autor:

Sport

09.01.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lećea Filipo Pipo Falko na meti je Zvezde, ali je crveno-belima sada otežano njegovo dovođenje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Za Filipa Falka izuzetno je zainteresovana Crvena zvezda, ali su crveno-beli dobili ozbiljnu konkurenciju u borbi za njegov potpis! 

Kako prenosi "Kalčomerkato" Falko je velika želja Kaljarija što se znalo i ranije, ali sada su za "desetku" Lećea izuzetno zainteresovani i u Firenci, tačnije Fiorentina bi volela da vidi krativnog vezistu u ljubičastom dresu. 

Tu nije kraj spisku klubova koji žele Falka, pored Fiorentine ime koje je najsvežije je i Al Hilal! Poznato je da timovi iz Saudijske Arabije mogu da ponude mnogo više i od Viole i od Kaljarija, a pogotovo od Crvene zvezde, te bi "masna" ponuda mogla da odvede Italijana u Al Hilal! 

Filipo Pipo Falko ima 28 godina prošao je omladinsku školu Lećea, pokriva pozicije iza napadača kao i po desnom boku. Tokom ove sezone je na deset utakmica postigao dva gola i upisao dve asistencije! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading