EKSPLOZIJA NA "MARAKANI": Italijan ŽELI u Zvezdu!

Autor:

Sport

08.01.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde na meču Lige Evrope

Napadač Torina i bivši mladi reprezentativac Italije Simone Edera izrazio je želju da pređe u Crvenu zvezdu, prenose mediji na "čizmi".

On nije u prvom planu kod trenera "bikova" Marka Đampaola i veruje da bi dolazak na stadion "Rajko Mitić" bio pun pogodak za njegovu karijeru koja je u padu prethodnih sezona.

Naime, on je u tekućoj sezoni igrao samo četiri puta za Torino koji bi ga se rado odrekao, bez obzira što mu ugovor ističe tek na leto 2023. godine. Postoji i opcija da ga crveno-beli najpre angažuju na jednogodišnju pozajmicu, pa da ga i definitivno otkupe po njenom isteku. Italijan po važećem ugovoru zarađuje oko 400.000 evra po sezoni, što bi aktuelni srpski prvak mogao da ispoštuje bez većih problema.

Podsetimo, Edera ima 23 godine, može da igra po krilu, kao i iza klasičnog centarfora, a do kraja zimskog prelaznog roka videćemo da li će zaigrati u "italijanskom tandemu" sa Falčinelijem na "Marakani"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading