Poljaci kvare posao Zvezdi: LEGIJA ODVODI JEVTOVIĆA!

Autor: mozzartsport.com

Sport

11.11.2017

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda sastavila je spisak pojačanja za zimski prelazni rok, a na njemu se nalazilo i ime fudbalera Rozenborga Milana Jevtovića. Po svemu sudeći, klub iz Ljutice Bogdana će teško uspeti da privoli bivšeg fudbalera Borca iz Čačka na svoju stranu.

RepublikaFoto: instagram.com/miki11jevto
Jevtoviću nije još suđeno da obuče crveno-beli dres

Iako se prethodnih dana govorkalo po beogradskoj čaršiji da će Jevtović od januara nositi crveno-beli dres, iznenada su se u priču uključili Legija iz Varšave, ali i bečki Rapid, sa kojima Zvezda finansijski ne može da se ravna.

Klub iz Varšave je, prema navodima "Mozzart sporta" ponudio 700.000 evra za Jevtovića, dok Austrijanci nude čak i veću svotu, pa ostaje da se vidi da li će aktuelni srpski vicešampion uspeti da parira ovim ponudama iz inostranstva.

Sigurno je da upravu crveno-belih očekuje težak posao da Jevtovića dovede na "Marakanu", mada možda presudi želja fudbalera da zaigra u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading