ZVEZDA REALA U PROBLEMU: Preti mu ROBIJA zbog ucene!

Autor:

Sport

07.01.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema nalazi se u velikom problemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos i Karim Benzema

Tužilac suda u Versaju potvrdio je da će Benzemi biti suđeno za ucenu Matjea Valbuene, nekadašnjeg kolege iz reprezentacije Francuske, a u vezi slučaja  od novembra 2015. Benzemi preti zatvor.

Benzema i Valbueana su se našli u centru se.. skandala. Podsećanja radi, centarfor je ucenjivao vezistu snimkom seks... čina. Benzema je potom uhapšen, pa pušten, u međuvremenu je priznao krivicu, izvinio se Valbueni, što možda može da mu bude olakšavajuća okolnost na sudu, ali će svakako morati da se pojavi na ročištu.

- Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i nepravedno surova. Nemam šta da mu zamerim u ovom slučaju - rekao je Benzemin advokat Silvijan Kormije.

Francuski zakoni predviđaju maksimalnu kaznu do pet godina za čin iznude novca. Ranije se inače pominjalo da je Benzema, zajedno sa još četiri osobe, navodno zahtevao od Valbuene isplatu između 50.000 i 100.000 evra kako sporni snimak ne bi dospeo u javnost. Osim Benzeme, objavljeno je da će se za ucenu suditi još četvorici lica, umešanim u ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading