MARADONA BI BIO LJUT: Napoli se OBRUKAO sa igračem više, Maksimović KATASTROFALAN!

Autor:

Sport

06.01.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Specije napravili su veliko iznenađenje pobedom nad Napolijem u gostima rezultatom 2:1 u okviru 16. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očajna partija... Nikola Maksimović jedan od glavnih krivaca za brodolom Napolija

Stadion "Dijego Armando Maradona" doživeo je nešto potpuno neočekivano.

Posebno posle 56. minuta kada je Andrea Petanja, samo pet po ulasku u igru, pogodio na asistenciju Đovanija Di Lorenca. Domaćin je bio mnogo bolji rival, ali je sve iznenada otišlo nizbrdo po njih.

Seriju grešaka su napravili fudbaleri Napolija ubrzo nakon vođstva. Prvo je srpski štoper Nikola Maksimović neshvatljivo napustio poziciju, niko ga nije pokrio, a Fabijan Ruiz bespotrebno oborio junaka ovog susreta Tomaza Pobegu. Loptu je uzeo Mbala Nzola i realizovao penal.

Čak i pored toga Napoli je bio mnogo bolji tim, napadao, imao čak i igrača više zbog isključenja Ardijana Ismailija, ali nije vredelo...

Toliko da je Specija uspela i da preokrene. Ponovo je Maksimović smušeno reagovao i dopustio Pobegi da mu pobegne iza leđa i odnese tri boda u Speciju golom osam minuta pre kraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Upravo im je ova pobeda donela beg iz opasne zone u kome je sada Parma, dok je Napoli ostao peti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading