CELA ŠPANIJA BRUJI: Ismejavao ga i Stiven Džerard, EKSPLODIRAO u Partizanu, a SADA OVO!

Autor:

Sport

05.01.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Umar Sadik je oduševio Španiju partijama u dresu Almerije, ali Nigerijac trpeo ogroman teret po dolasku iz Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Sadik je bio junak pobede Almerije nad Ponferadinom, pošto je već u prvom poluvremenu postigao het-trik. 

Odmah je izazvao reakcije tamošnje javnosti, a ugledni "As" posvetio ceo tekst.

- Došao je iz Patizana za pet miliona evra (koji mogu biti devet ako se ostvare bonusi) i dobio je ugovor na pet godina, a još uvek ništa nije pokazao u najvećim ligama na svetu. Taj petogodišnji ugovor je pokazao da veruju u njega. Trener mu je dao ulogu startera- navodi se u tekstu. 

Kao i u Srbiji, njegova pojava na terenu izazvala je interesovanje španske javnosti. 

RepublikaFoto: Starsport

- Nigerijac je zanimljiv tip. Njegova nespretna pojava je bila predmet podsmeha, čak i od strane Stivena Džerarda koji ga je trenirao u Rendžersu. Bez obzira na svoju mladost od prvog momenta je pokazao da je sjajan projekat i sjajan napadač- navodi se dalje. 

Navodi se da je trener Almerije od statRa imao poverenja u Sadika i da je uvek govorio da u timu ima sjajnog špica, čak i posle nešto slabijeg starta Nigerijca. A cilj Nigerijca je sasvim jasan. 

 

 

 

- U Almeriji želi da "pusti korenje" i bude deo istorije tako što će se plasirati u Primeri i premašiti 15 golova Darvina Nunjeza- zaključak je teksta u "Asu". 

Ako se to desi, Partizan čekaju ozbiljni bonusi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading