VOJVODINA AMBICIOZNA U NASTAVKU: Lalatović NAJAVIO VELIKA POJAČANJA!

Autor:

Sport

05.01.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smirila se bura u Vojvodini, koja je u poslednjih mesec dana jesenje sezone pretila da poruši sve dobro što je urađeno.

RepublikaFoto: Starsport
Lalatović će uskoro biti u ekstazi zbog pojačanja

Trener Nenad Lalatović na početku priprema ima mirne i zadovoljne igrače, kojima su isplaćena sva dugovanja i sada mogu mirno da se fokusiraju na borbu za evropsku ulaznicu.

A, na tom putu Lalatović se nada da će dobiti u zimskom prelaznom roku i koje pojačanje.

- Po meni, trebalo bi da dovedemo dva-tri nova fudbalera, da unesemo u ekipu svežu krv. Na okupu imam isti tim koji je osvojio kup i jesenas bio treći u prvenstvu, igra jako dobro, ali se nadam da ćemo uspeti da angažujemo i neke nove pojedince, koji je dodatno pooštriti konkurenciju. Ako to, ipak, ne učinimo, neće biti smak sveta, jer imamo sjajne momke, sposobne da ispune ciljeve koje smo zacrtali - rekao je Lalatović za "Dnevnik".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalere "Voše" najpre čekaju pripreme, pa onda i transferi

Najveće ambicije Lale ponovo gaje u Kupu Srbije, gde brane trofej.

- Namera nam je da izborimo nastup u Evropi, a u kupu jedva čekam da vidim koga ćemo izvući za rivala u četvrtfinalu. Što se prvenstva tiče, teško je pričati o tituli, jer Crvena zvezda nam beži dosta, ali sam siguran da imamo kvalitet da odbranimo trofej u kupu - poručio je Nenad Lalatović.

 

 

 

Vojvodina će do 14. januara trenirati u Novom Sadu, a onda će otputovati za Antaliju, gde će se pripremati do 29. januara. Prolećni deo Superlige počeće 6. februara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading