Problem za Zvezdu: Mitrović OTERAO UBICU KOD RIVALA CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

05.01.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Strazbura ostaće bez jednog od najboljih igrača, što su loše vesti za "Delije"...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Simakan (desno) mogao bi već u februaru da napadne Zvezdu!

Kako prenose mediji iz Francuske, Mohamed Simakan na pragu je prelaska u Milan.

Klub za koji nastupa Stefan Mitrović veruje da je upravo na njegovoj poziciji (centralni bek) najjača, pa bi mogla da unovči 20-godišnjeg Simakana dok još mogu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Simakan (desno)

Ovaj 187 centimentara visoki štoper deo je mlade selekcije "trikolora", pa bi među "rosonere" stigao kao zalog za budućnost.

 

 

Ipak, Milan posle sjajne prve polovine sezone želi što dublji tim kako bi mogao da se nadmeće na najvišem nivou na više frontova, pa bi Mohamed čak mogao i da zaigra protiv Zvezde u februaru, kada se nastavlja Liga Evrope.

Pregovori sa Strazburom u poslednih nekoliko sati dobili su veliko ubrzanje. Roso-neri stavili su na sto 14 miliona evra i dobre procente bonusa, čime su se značajno približili zahtevima francuskog kluba. Razlika između ponude i onoga što Strazbur želi sada su minimalni - objasnio je poznati italijanski list "Gazeta delo Sport", tako da je potvrda o pregovorima stigla i sa "čizme".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading