PROGOVORIO: Đurđević OTKRIO - sudija je mnogo POMOGAO Leonardu i meni!

Autor:

Sport

04.01.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se ljubimac "Grobara".

RepublikaFoto: Starsport
Bivši fudbaleri Partizana Uroš Đurđević i Leonardo

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević otkrio je za "Večernje novosti" zanimljiv detalj iz sezone 2016/2017, kada su crno-beli pod vođstvom sadašnjeg trenera moskovske Lokomotive Marka Nikolića osvojili poslednju "duplu krunu".

"Đuka" je istakao kako je Milorad Mažić posavetovao Leonarda i njega da pripaze na svoje ponašanje, tokom poluvremena jednog meča, kako ne bi zaradili isključenje koje bi značilo automatsku suspenziju za "večiti derbi" protiv Crvene zvezde.

 - Mažić je pozvao Leonarda i mene u svoju svlačionicu pre susreta – rekao je Đurđević. - Rekao nam je da pripazimo na ponašanje, ružne gestikulacije i slično, jer smo obojica imali kartone i pretila je suspenzija, koja bi značila izostanak sa duela sa Zvezdom. Tokom utakmice su mi u ušima odzvanjale Mažićeve reči - prisetio se Đurđević.

Saveti Đurđeviću i Leonardu - Milorad Mažić

Srpski centarfor nije želeo da precizira na kojoj utakmici se odigrao susret sa Mažićem, ali je izneo pohvalu na račun našeg proslavljenog sudije.

 - Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli u sebi da zadržimo. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek - zaključio je Đurđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

28.01.2021 12:01

Namestena titula cela Evropa zna,Mazic vas upozorio a na Marakani gol rukom i izmisljeni faul zatim saketanje Lenarda konjine...Sudija sve dozvolio,bizon i trcanje za igracima bez lopte...Partizani su vecni lopovi komunisticki..