NEĆE MOĆI DA GA ZADRŽI: Dejan Stanković u panici - ostaje bez VAŽNE KARIKE u timu?

Autor: Mozzartsport

Sport

03.01.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao tajni dogovor na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Mladi stručnjak, Miloš Milojević koji se afirmisao u Švedskoj, imao je poziv tamošnjeg drugoligaša Ergritea i još jednog kluba, ali je odlučio da ostane u Ljutice Bogdana i u bližoj budućnosti asistira Dejanu Stankoviću.

Međutim, prema saznanjima "Mozzartsporta" on je napravio interni dogovor sa Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom. Naime, Milojević će dobiti mogućnost da gradi samostalnu trenersku karijeru ukoliko dobije zvanični poziv Malmea ili Hamarbija, a takvih priča je bilo u Švedskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Milojević

Milojević se nametnuo kao jedan od najvažnijih članova stručnog štaba Crvene zvezde, posebno kada je reč o analitici i skautiranju potencijalnih pojačanja i snage rivala, tako da bi njegov odlazak bio veliki udarac za crveno-bele koji se spremaju za vojevanja u Evropi gde im je ovakav stručnjak preko potreban.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading