Povrede i umor oslabili "orlove" pred Južnu Koreju

Autor:

Sport

11.11.2017

13:30 >> 13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Filip Kostić i Duško Tošić propustiće u utorak prijateljski meč protiv Južne Koreje zbog umora i povreda.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbaleri Srbije

Iz tog razloga vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić odlučio je da pozove četvoricu fudbalera iz Superlige – Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, Aleksandra Filipovića iz Voždovca, Nikolu Aksentijevića iz niškog Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka. 

Filipović je, zajedno sa A reprezentativcima Sergejom Milinković-Savićem, Predragom Rajkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Mijatom Gaćinovićem i Milošem Veljkovićem, bio deo šampionske generacije omladinaca Srbije na prvenstvu u Litvaniji 2013. godine.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbalri Srbije

Ivanović skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama i golovima u domaćem prvenstvu, Aksentijević je prošao je mladje selekcije Srbije, dok je Simonović već debitovao za A tim protiv SAD. 


Utakmica izmedju Južne Koreje i Srbije igra se u utorak u Ulsanu od 12 časova, a ekspedicija "Orlova" smestila se u hotel u sedmom po veličini južnokorejskom gradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading