IZ ŠVEDSKE NA "MARAKANU": Stanković doveo KLJUČNOG čoveka za evropsko PROLEĆE!

Autor:

Sport

02.01.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i otkrio kako je došao u Zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Miloš Milojević, pomoćnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Crvene zvezde, otkrio je u intervjuu za "Sportklub" kako je posle Islanda i Švedske završio u Ljutice Bogdana.

Milojević je sa velikim uspehom radio u Mjalbiju, ali se zbog neslaganja sa klupskim rukovodstvom razišao sa Šveđanima i prihvatio "Dekijev" poziv.

- Da je neki drugi klub ili neki drugi trener možda bih vagao, ovako nisam imao dileme pošto su u pitanju Crvena zvezda i Deki Stanković. Kada sam počeo fudbalom da se bavim, ja nisam razmišljao od Čelsiju, nego o Zvezdi. Tako da mi rad ovde predstavlja ispunjenje sna. Ne vidim nikakav problem u tome budem asistent u Zvezdi, niti odluku smatram pogrešnom - poručio je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Stankovićev čovek od poverenja - Miloš Milojević

Opšta ocena je da je 38-godišnji stručnjak važan šraf u klubu iz Ljutice Bogdana i da je veoma zaslužan za postignute uspehe tokom 2020. godine, ali on skromno ističe "timski duh" i u struci crveno-belih.

- Sama uloga nije decidirano podeljeno. Mi funkcionišemo kao tim i gledamo da svako ponudi najbolje od sebe. Da li je u pitanju skauting rivala, analiza ili neke taktičke ideje, nije bitno. Svako daje svoj doprinos koliko je to moguće - dodao je Miloš Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading