FEŠTA NA OLD TRAFORDU: Junajted potvrdio VELIKO pojačanje iz Serije A!

Autor:

Sport

02.01.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za navijače Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Klub sa Old Traforda potvrdio je da će uskoro stići pojačanje iz Atalante, u pitanju je Amad Dialo.

Dva kluba su još u oktobru dogovorili transfer mladog fudbalera i to za sumu od 21 milion evra, koja može biti duplirana ako on ispusni sav potencijal na "Old Trafordu". Mančester junajted je u petak uveče na svom stadionu pobedio Aston Vilu sa 2:1 i menadžer Ole Gunar Solskjer je poručio da je "veoma uzbuđen" zbog dolaska Dijala.

- Završili smo sve oko papirologije, ne vidim nijednu prepreku da uskoro bude sa nama, Dolazi veoma brzo. Veoma sam uzbuđen zbog toga, dosta puta je do sada pokazao kakav kvalitet poseduje - rekao je Norvežanin.

Fudbaler iz Obale Slonovače je ove sezone igrao na svega pet utakmica postigavši jedan gol, na debiju sa Udinezeom u oktobru.

- Naravno da mora da nauči da igra u Engleskoj, ovo je drugačiji nivo fudbala. Daćemo mu vremena da se razvije. Mi uvek gledamo dugoročno i to je velika stvar. Imamo mete koje mogu da budu dugoročna rešenja za klub - poručio je Solskjer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading