VELIKA OBEĆANJA SA "MARAKANE": Dupla kruna i 4. uzastopna titula, ali ništa bez HUKA NAVIJAČA!

Autor:

Sport

01.01.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda je svim navijačima poželeo srećnu Novu godinu!

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Izabranici Dejana Stankovića su ove polusezone odigrali 31 takmičarski duel. Zbog situacije prouzrokovane koronavirusom navijači nisu bili u prilici da budu na tribinama stadiona "Rajko Mitić", pa prvotimci iskoristili su priliku da naglase koliko im je nedostajao huk sa tribina, ali i da se zahvale navijačima na vernosti i koreografijama koje su pripemali u ovoj teškoj situaciji za čitavu planetu.

 Poruku za Zvezdaše imao je i nekadašnji kapiten Zvezda, a današnji šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Najveća, čak i sportska želja, u 2021. godini je zdravlje. Jasno je svima zašto i otkud, svesni smo šta nas je zadesilo ove godine zbog korone. Osim zdravlja, velika mi je želja da se navijači što pre vrate na stadion i da već od prvog kola na gostovanju u Novom Pazaru imamo podršku naših delija. Oni su pravi dvanaesti igrač, fenomenalni su i sa njima ćemo sigurno biti jači – poručio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Najbolji golman grupne faze Lige Evrope i kapiten crveno-belih Milan Borjan poželeo je svim navijačima zdravlje, sreću i ljubav ali i da se u nastavku sezone raduju uspesima Crvene zvezde, kao i da ekipa ostane na okupu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

- Svim igračima, navijačima i zaposlenima u klubu čestitao bih na postignutim fenomenalnim rezultatima u 2020. godini, i tokom ove sezone smo ispisivali istoriju Crvene zvezde, što me kao kapitena neizmerno raduje. Posle zasluženog odmora nastavljamo sa još ozbiljnijim radom i verujem da ćemo u maju svi zajedno slaviti četvrtu uzastopnu titulu i dugo očekivanu duplu krunu – istakao je Milan Borjan.

Najbolji štoper grupne faze Lige Evrope i drugi najbolji defanzivac, Nemanja Milunović nije krio da su navijači nedostajali crveno-belima, ali i istakao da veruje da će se uskoro vratiti na Marakanu i nastaviti da pružaju podršku izabranicima Dejana Stankovića.

 

- Svim navijačima želim puno uspeha, zdravlja, ljubavi, sreće i još mnogo lepih trenutaka .a Crvenom zvezdom. Nažalost nisu bili u mogućnosti da nas bodre tokom jesenjeg dela sezone, nije bilo lako igrati pred praznim tribinama, ali sam siguran da ih nismo izneverili. Nadam se da će se uskoro vratiti na tribine i da ćemo zajedno slaviti pobede. Njihova podrška biće nam i više nego potrebna, naročito u šesnaestini finala Lige Evrope, kada budemo igrali protiv italijanskog velikana Milana -  istakao je Nemanja Milunović.

 Crvena zvezda je na početku sezone dobila veliko pojačanje dolaskom Dijega Falćinelija, prvog italijanskog fudbalera u istoriji Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

- Veoma mi je drago što sam došao u klub kao što je Crvena zvezda, bila je to prava odluka i definitivno najlepša stvar koja mi se desila ove godine. Iza nas je odlična polusezona, međutim nećemo se tu zaustaviti. Žao mi je što nisam imao priliku da igram pred našim navijačima, imam veliku želju da čujem tu podršku sa tribina, o kojoj sam čuo toliko priča. Svim navijačima želim puno zdravlja i sreće u 2021. godini i da se vidimo na stadionu već na prvoj prvenstvoj utakmici – poručio je Dijego Falćineli.

Poruku za sve one kojima je Crvena zvezda u srcu imao je i Nikola Krstović, jedan od najmlađih u timu.

- Teška godina je iza nas, ali i pored svih problema koje smo imali, možemo da kažemo da je 2020. bila i više nego uspešna. Drago mi je što sam uspeo da je završim na jedan lep način, golom protiv Rada. Siguran sam da će naredna godina biti još uspešnija i da ćemo nastaviti da radujemo naše navijače. Svim saigračima i navijačima poželeo bih zdravlje i da se već od prve utakmice  vidimo na našem stadionu -  istakao je Nikola Krstović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading