GROBARI, KAPA DOLE: Navijači Partizana na NEVEROVATAN način odali počast preminulom patrijarhu Irineju!

Autor:

Sport

29.12.2020

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom četrdeset dana od smrti patrijarha Irineja, mural posvećen poglavaru Srpske pravoslavne crkve osvanuo je danas u novobeogradskim blokovima.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Omladina iz novobeogradskih blokova je napravila mural i čast pokojnom patrijarhu Irineju na dan njegovog četrdesetodnevnog pomen. Na muralu su, pored imena, napisani i datum rođenja i smrti, kao i rečenica „Od Bloka mog...Do hrama tog“.

Večeras su na Novom Beogradu navijači Partizana fenomenalnom bakljadom odali počast nedavno preminulom patrijarhu Irineju i to ispred zgrade sa njegovim velikim muralom. Takođe, tokom bakljade ispred murala raširen je veliki transparent sa natpisom „Kosovo je Srbija“.

Najvatrenije pristalice crno-bele boje su tako pokazale da mogu da organizuju ovako veliku i plemenitu stvar, a mural je urađen na fantastičan način uz blagoslov sveštenika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Patrijarh Irinej

- Veliku zahvalnost dugujemo svešteniku Vladimiru Levićaninu koji je dao blagoslov stanarima zgrade Ivana Ribara 106, gde se i nalazi mural – poručili su stanari novobeogradskih blokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading