POTRES NA TERAZIJAMA 35: Ni Piksi, ni Miloje! Najveći LJUBIMAC "Delija" SILNO ŽELI na klupu "orlova"!

Autor:

Sport

30.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

RepublikaFoto: FSS
Slavlje reprezentativaca Srbije u Norveškoj

Već duže vreme beogradski mediji spekulišu o nasledniku Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Srbije. U razgovoru za "Srpski telegraf", Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, izjavio je da mu je velika želja da u nekom trenutku svoje karijere sedne na klupu "orlova", ali da su mu sada planovi vezani za klub iz Ljutice Bogdana.

* Da li biste bili selektor Srbije?

- Zamisli pitaš dete Zvezde da li bi bio trener Zvezde. Ili pitaš nekog ko je dete Srbije da li bi bio jednog dana selektor. Pa to je san svakoga. Zamisli, biti trener Zvezde i selektor Srbije. Da li ima veće od toga. Pa i sam Miha je u intervjuu rekao da su mu to snovi - rekao je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg crveno-belih Dejan Stanković

* Da preformulišemo, da li biste sad prihvatili poziv Srbije?

- Pa ne. Razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. Ne koristim šta bi bilo kad bi bilo. To mi je moj vej, što bi rekli, moj put. Ne zna se koliko će to da traje. Svaki dan sam srećan što sam ovde, zasad sam ovde - dodao je "Deki".

Podsetimo, Srbija traži novog kormilara čiji će cilj biti plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine u teškoj kvalifikacionoj grupi gde je favorit Porugal, predvođen jednim od najboljih igrača u istoriji fudbala, Kristijano Ronaldo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading