(VIDEO) "ORLIĆI" NASTAVILI POBEDNIČKI NIZ: Mladi fudbaleri Srbije osvojili Beč!

Autor:

Sport

10.11.2017

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri Srbije pobedili su u Beču selekciju Austrije 3:1 (1:0) u meču Sedme grupe kvalifikacija za EP 2019.

RepublikaFoto: fss.rs
Slavlje mladih fudbalera Srbije

Golove za Srbiju postigli su Lutovac u 30, Luka Jović iz penala u 87.  i Luka Ilić u 90. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Lajmer u 80. minutu.

Srbija je prva na tabeli sa 12 bodova. Austrija je četvrta sa šest.

Mladi fudbaleri Srbije su na ovom meču nastupili bez Nemanje Radonjića, Andrije Živkovića i Marka Grujića koji su prekomandovani u "A" selekciju.

Srbija je povela iz prve šanse na utakmici. Mićin je prošao po levoj strani i snažno šutirao, a golman Austrije je uspeo da zaustavi njegov udarac i odbije do Lutovca koji je zatresao mrežu domaćeg tima. Austrija je imala inicijativu do kraja prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo.

Naša selekcija je u drugom poluvremenu propustila nekoliko izglednih prilika, a kazna je stigla u 80. minutu. Austrijanci su do izjednačenja stigli golom Lajmera. Srbija je zaigrala angažovanije, a naš tim je do nove prednosti stigao posle jedanaesterca koji je realizovao Jović. Prethodno je Lajmer u šesnaestercu oborio Lukića. Konačan rezultat postavio je Luka Ilić u 90. minutu.

Mladi fudbaleri Srbije će za četiri dana gostovati Jermeniju u petoj utakmici Grupe sedam.

Pobednici devet grupa obezbediće direktan plasman na završni turnir u Italiju i San Marino 2019. godine, dok će najboljih osam drugoplasiranih igrati baraž.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading