ZVUČI KAO SAN SVIH NAVIJAČA: Jirgena Klopa menja IGRAČKA LEGENDA Liverpula?

Autor:

Sport

27.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop čini čuda sa Liverpulom, ali ne planira Nemac da do kraja života vodi "Redse"...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

A, koga bi više navijači mogli da požele nego Stivena Džerarda koji je igračka legenda Liverpula, a svi su svesni da će se to desiti kad-tad!

Mladi engleski strateg odlično vodi Rendžers, a sanja povratak na "Enfild".

- Naravno da mi je to san, jer mi Liverpul znači sve, ali imamo jednog, ako ne i najboljeg menadžera na svetu koji je bio apsolutno neverovatan otkako je ušao na klupska vrata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiven Džerard

- Uspesi koje je nizao poslednjih nekoliko godina znače da je Liverpul na fantastičnom mestu. Neka se tako nastavi. Klub je bio apsolutno neverovatan tokom moje igračke karijere, još gledam sve utakmice, moje veze su i dalje vrlo jake, još imam bivše saigrače koji igraju u timu. Veoma je teško predvideti budućnost- poručio je Stiven Džerard.

Zanimljivo je da je legendarni kapiten "Redsa" veoma skroman, želi da napreduje kao trener, a ne da dolazak na klupu zasluži samo igračkim stažom.

 

- Samo zato što sam bio dobar igrač Liverpula i imao karijeru koju sam imao, ne mora nužno da znači da ste sledeći na redu za menadžera, niti da ste najbolja osoba za taj posao- rekao je odmereno Džerard, pa poručio:

- Vrlo dobro znate, a i ja sam svestan, ako jednog dana taj posao bude dostupan, biće red dugačak kilometar, prepun vrhunskih menadžera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading