MAESTRALANA IDEJA NOVOG TRENERA PSŽ-a: Jednim potezom SLABI RIVALE I DOVODI ZVEZDU ZA "SIĆU"!

Autor:

Sport

26.12.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maurisio Poketino poznat je po svojoj mogućnosti da za male pare napravi sjajan tim, pa će sada tu veštinu sprovesti u delo i u Parizu.

RepublikaFoto: Starsport
Maurisio Poketino skovao je genijalan plan kako da se pojača i oslabi rivale u isto vreme

Navikli su na "Parku Prinčeva" da troše novac bogatih katarskih vlasnika kako im se prohte, ali sada deluje kao da je tim danima došao kraj.

U "grad svetlosti" stigao je Poketino, koji će uz minimalno ulaganje pokušati od ovog tima da naparavi šampiona Evrope.

Počeće upravo u Ligi 1, gde će brilijantnim potezom "ubiti dve ptice jednim kamenom".

Naime, Argentinac želi da dovede Memfija Depaja, jednog od najboljih fudbalera u Ligi 1, ako ne i šire.

Depaj je ušao u poslednjih 6 meseci ugovora, pa vredi svega 5 miliona evra

Sjajni Holanđanin ušao je u poslednjih 6 meseci ugovora, što znači da mu je cena pala na svega delić 60 miliona evra koliko su za njega tražili prošlog leta.

Sada bi Poketino mogao da bukvalno pokrade Lion, pošto se smatra da bi za ističućeg i nezadovoljnog Depaja PSŽ morao da odvoji svega 5 miliona evra!

Takvim potezom pokazao bi fiskalnu odgovornost koju njegovi preci na klupi šampiona Francuske nisu imali, dok bi istovremeno oslabio i rivala u Ligi 1, kao i rivala u nastavku Lige šampiona.

PSŽ u sledećoj fazi elitnog evropskog takmičenja igra protiv Barselone, koja od dolaska Holanđanina Ronalda Kumana ne krije želju za Depajom.

 

Njegovim dovođenjem bi Poketinova ekipa osujetila Barsu, što samo može da im pomogne u borbi za prolazak dalje u evropskoj eliti, dok bi u domovini možda bez Depaja svrgli Lion sa prve pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading