KEŽMAN: SMS fokusiran samo na Lacio

Autor:

Sport

10.11.2017

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić u potpunosti je fokusiran na igre u Laciju i trenutno ne razmišlja o mogućem transferu, izjavio je njegov menadžer Mateja Kežman.

Sergej Milinković Savić

Prvi u redu mnobrojnih zainteresovanih klubova je Juventus, a Tutosport piše da je novopečeni A reprezentativac Srbije na vrhu liste želja ispred Liverpulovog veziste Emrea Džana i Leona Gorecke iz Šalkea.

- Svakog dana postoji mnogo glasina, često su i različite. Ipak, sada nije vreme da se priča o transferu. Lacio igra odličnu sezonu, možda i najbolju u istoriji kluba, zato su svi fokusirani samo na teren - rekao je Kežman za "Lacio njuzs".

Predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito ranije je odredio cenu za 22-godišnjeg fudbalera koja iznosi neverovatnih 100 miliona evra i ne želi da ide ispod toga, nakon što je otkrio da je letos odbio 70 miliona evra za bivšeg fudbalera Vojvodine i Genka.

Sergej Milinković Savić trenutno se nalazi sa reprezentacijom Srbije na turneji u Aziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading