IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Zvezdino DETE pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

24.12.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomama za srpskim golmanom.

RepublikaFoto: Starsport
Golmani reprezentacije Srbije Marko Dmitrović i Predrag Rajković

Golman Eibara Marko Dmitrović nalazi se na meti Real Sosijedada, prenose španski mediji.

Reprezentativcu Srbije ugovor sa Eibarom ističe juna 2021. godine, pa na "Anoeti" planiraju da ga dovedu kao slobodnog igrača, bez obeštećenja.

Plan trećeplasirane ekipe Primere je da od naredne sezone za mesto među stativama konkurišu Aleks Remiro i Dmitrović, ali oni nisu jedini zainteresovani klub za čuvara mreže "orlova".

 

 

Naime, njega žele i Betis, Atletiko i Sevilja, kao i škotski Seltik, ali je za sada klub iz San Sebastijana najbliži dogovoru sa Srbinom.

Podsetimo, Dmitrović )3') je ponikao u Crvenoj zvezdi, odakle se preselio u mađarski Ujpešt. Usledio je transfer na Ostrvo, u Čarlton, a karijeru na Pirinejima počeo je da gradi u Alkorkonu. Dres sa nacionalnim grbom nosio je u 16 navrata, a ukoliko pređe u Real Sosijedad postoje ozbiljne šanse da se od naredne sezone oproba i u Ligi šampiona, s obzirom na dobar start tog tima u La ligi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading