OPERACIJA LUKA JOVIĆ: Ako ne uspeju da dovedu Srbina iz Reala, stiže drugi u NIKAD BOLJOJ FORMI!

Autor:

Sport

24.12.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapelo je u pregovorima između Faljija Ramadanija i Milana oko šestomesečne pozajmice srpskog napadača, Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Jović je tražena "roba" ove zime pošto je cena srpskog asa cena pala i Realu se sada ne isplati da ga prodaje.

Ajntraht iz Frankfurta je stao u red iza Milana, a nije tajna ni da je želja još jednog bundesligaša, Herte iz Berlina.

Jovićev bivši klub u kome je odigrao parije karijere i preporučio slavnom Realu je raskinuo saradnju sa holandskim napadačem Basom Dostom koji je prešao u Briž sa kojim je potpisao saradnju na godinu i po dana. Ajntraht je sada krenuo u dovođenje zamene.

Prva želja je bivši napadač Luka Jović koji je pre godinu i po dana u tranferu teškom 63.000.000 evra pojačao Real Madrid posle dve fenomenalne sezone u Ajntrahtu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Joveljić

Ako ne uspe da vrati Jovića, Ajntraht će pokušati da vrati Dejana Joveljića, svog igrača na pozajmici u austrijskom Volfzbergeru. Joveljić je u Frankfurt došao baš kao zamena za Jovića ali je posle šest meseci poslat na pozajmicu u Anderleht gde nije baš ostavio neki dubok trag. Letos je usledila nova pozajmica, u austrijski Volfzberger i ona je bila pun pogodak. Mladi srpski napadač igra fenomenalno u Volfzbergeru i pitanje da li će austrijski klub pristati da okonča pozajmicu šest meseci pre planiranog roka. Pitanje je i da li se Joveljiću menja sredina usred sezone jer je ušao u sjajnu formu i dao osam golova na 19 mečeva uz obezbeđeno proleće u Ligi Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading