"ORLIĆ" DOBIJA PRILIKU ŽIVOTA: Atletiko se odriče kontroverznog napadača, na njegovom mestu ŠPIC IZ SRBIJE!

Autor:

Sport

23.12.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Kosta ispucao je sve pluseve u Madridu, pa bi već u januaru mogao da napusti klub. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, pa će tako Kostin odlazak dozvoliti jednom mladom Srbinu da dobije prilku kod Dijega Simeonea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Savić uskoro bi mogao da zaigra sa još jednim bivšim Partizanovcem...

Španac brazilskog porekla odigrao je svega par minuta u prošlom kolu protiv Sosijedada, još od starta sezone kuburi sa povredama i nije adekvatno spreman, pa deluje kao da je "Čolo" izgubio poverenje u njega, te da želi da ga proda.

Kosta uprkos svom kontroverznom ponašanju još uvek ima šta da pokaže kada je u stanju da igra, pa nije sporno da će on karijeru nastaviti pri vrhu svetskog fudbala, bilo to u Evropi, Americi ili pak Kini.

Njegov agent Fabricio Romano uveliko pregovara sa čitavom hordom klubova, Kina je delovala kao najrealnija destinacija dok nisu uveli limite na plate stranih igrača, pa sada deluje kao da bi mogao da ostane u Španiji zbog porodice. Poziva ima i iz Brazila, ali ne deluje kao da Kosta ozbiljno razmatra tu opciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Kosta već je rekao agentu da počne da mu traži novi klub

Mediji su se već bacili u potragu za njegovom zamenom, ali ih ona vodi u suprotnom pravcu od rešenja.

Neki priželjkuju već oformljenu zvezdu, drugi mladog i perspektivnog klinca, ali većina zaboravlja da je Kostina zamena već u Atletiku!

Mogli bi oni da dovedu Arkadijuša Milika kao što mediji priželjkuju, ali što su onda uopšte dovodili Ivana Šaponjića?

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Šaponjić mogao bi da bude pravo rešenje za Simeonea posle Kostinog odlaska

Ne, mi verujemo u alternativni plan, plan u kome je taktički mag poput Simeonea sa razlogom doveo Šaponjića ranije u klub, kako bi bivši napadač Partizana mogao da se aklimatizuje i počne da se uklapa, pa sada planira da zlatnog "Orlića" baci u vatru.

 

To bi bile sjajne vesti i za navijače Atletika i za obožavaoce reprezentacije Srbije, tako da se nadamo da će Dijego Simeone poslušati razum i pružiti priliku jednom od naših najsvetlijih bisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading