Budućnost OFK Beograda SVE IZVESNIJA: Predsednička trka DOBIJA EPILOG, na pomolu I SARADNJA SA ZVEZDOM!

Autor:

Sport

22.12.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Sekulić povukao se iz trke za novog predsednika OFK Beograda, pa bi ovaj klub uskoro mogao da krene u svetliju budućnost.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri OFK Beograda uskoro bi mogli da dobiju novog predsednika

Već smo vam pisali o situaciji na relaciji kluba i bivšeg predsednika Zvezdana Terzića, gde on bivši klub vidi kao buduću filijalu Zvezde, a oni tome odolevaju.

Ipak, sada kada Sekulić više nije u trci, kandidat koji je otvoren za saradnju, Saša Stevanović, promenio je ton, pa je otvoren prema saradnji sa crveno-belima.

Sekulić je povodom istupanja iz trke izdao objavu, u kojoj je objasnio svoju odluku članovima skupštine, upravi i navijačima.

- Poštovani članovi Skupštine OFK Beograd, upravo, prijatelji, navijači koristim priliku da vas obavestim da povlačim kandidaturu na mestu predsednika UO OFK Beograd. Kao što sam vas obavestio gospodin Saša Stevanović i ja pre nekoliko dana u jednoj izuzetno korektnoj i naravno prijateljskoj atmosferi razgovarali smo i razmenili mišljenje o daljim koracima kada je sudbina kluba u pitanju - navodi se u saopštenju Sekulića.

 

On je poručio da i dalje stoji iznad toga da OFK Beograd zaslužuju podršku države u ovoj situaciji.

- Ne samo zbog velikog broja reprezentativaca koje je dao već zato što je bio i ostao sinonim fudbalske lepote, odanosti i mesta gde su deca sa ponosom dolazila i učila svoje prve fudbalske korake. Klub kao što je OFK mora i treba da bude mesto razmene mišljenja svih ljudi koji žele isto, a to je da se vrati na pravu fudbalsku mapu Srbije - zaključio je vlasnik "Laste".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading