DOĆI ĆE SAMO AKO JE LUD: Arsenal želi vezistu Reala!

Autor:

Sport

21.12.2020

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji preneli su da je menadžer Arsenala Mikel Arteta zainteresovan da u Severni London dovede veznog fudbalera Reala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaler Arsenala

Dani Sebaljos već igra za Arsenal kao pozajmljen igrač Real Madrida, a vrlo lako bi za nekoliko dana mogao da mu se pridruži i Isko, ako je verovati pisanju Mundo Deportiva.

Nije ovo prvi put da se Arsenal i Isko dovode u vezu. Takođe, nije tajna i da Isko želi da napusti Real, nezadovoljan minutažom i tretmanom u kraljevskom klubu. Postao je periferna figura na stadionu “Santijago Bernabeu” i želja mu je da potraži klub gde će igrati kako bi mogao da konkuriše za mesto u reprezentaciji Španije na predstojećem Evropskom šampionatu.

S druge strane, Arsenalu je potrebna kreativnost u veznom redu i Isko bi se po opštem mišljenju dobro uklopio u timu Mikela Artete.

Menadžer Arsenala ne krije da mu treba pojačanje u ofanzivnom delu na sredini terena, ali problem za Tobdžije može da predstavlja činjenica da je Isko interesantan i drugim klubovima iz Engleske, kao i Italije i Španije. Ne tako davno dovođen je u vezu sa Evertonom.

Razlika je u tome što je Arsenalu pod hitno potrebno pravo pojačanje koje bi razdrmalo uspavane topove, a kad se neki klub nalazi u takvoj situaciji onda i trgovci gledaju da od takve mušterije izvuku najviše novca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Cena 28-godišnjeg Iska procenjuje se na oko 60 miliona evra, što u ovom trenutku nije zanemarljivo. Zato bi ga Arsenal za početak radije uzeo na pozajmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading