RAMADANI UGOVARA SPEKTAKULARAN TRANSFER: Reprezentativac Srbije ove zime STIŽE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

21.12.2020

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće veliko pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Defanzivac Srbije Nikola Milenković

Milan je u potrazi za novajlijama u zimskom prelaznom roku, kojima bi pojačao konkurenciju u ekipi za borbu koja ih očekuje na tri fronta. Nije tajna da "rosoneri" jure centarfora Real Madrida Luku Jovića, a mediji na "čizmi" prenose kako bi uz njega na "San Siro" trebalo da stigne još jedan reprezentativac Srbije.

Radi se o staroj želji višestrukog prvaka Evrope, štoperu Fiorentine Nikoli Milenkoviću, a menadžer Fali Ramadani već ugovara potencijalni zimski transfer.

"Bleki" je jedan od najboljih igrača "viole" u tekućoj sezoni, a Stefano Pioli u njemu vidi dugoročno rešenje na mestu u srcu odbrane. Pretpostavlja se da klub sa "Artemio Frankija" neće pustiti Srbina za manje od 40 miliona evra, a Milan planira da ga najpre dovede na pozajmicu sa obaveznim otkupom leta 2021. godine.

 

 

Podsetimo, Milenković (23) je u Fiorentini od 2017. godine, a mogućoj selidbi se raduje i njegov matični tim, beogradski Partizan. Naime, crno-belima pripada 5% od prodaje, što vrlo lako može biti višemilionski iznos koji bi dobro popunio kasu u Humskoj ulici.

Interesantno je da bi Milenković mogao ponovo da zaigra na "Marakani", gde je u crno-belom dresu vodio bitke sa "večitim" rivalom. Crvena zvezda i Milan će se sastati u 1/16 finala Lige Evrope, prvi meč se igra u Beogradu 18. februara, a revanš je u Italiji, nedelju dana kasnije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading