MARADONA SE UBIO? Novi šokantni navodi o smrti Argentinca - već je to pokušao!

Autor:

Sport

21.12.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prošlo skoro mesec dana od smrti Dijega Armanda Maradone, ne prestaju da pristižu šokantne informacije iz Argentine!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Ovoga puta se oglasio Alfredo Kaje, doktor koji je od 1977. do 2007. godine vodio računa o zdravstvenom stanju Argentinca.

On smatra da je Maradonina smrt nastala zbog "nekog oblika samoubistva".

Neposredno pred smrt, El Pibe je bio na operaciji glave, a Kaje pretpostavlja da je posle zahvata pao u depresiju i prestao da jede i uzima lekove.

Kako je istakao, jedna od žena koje su se nalazile u Maradoninom okruženju mu je rekla da je Argentincu bilo "muka od života".

 

- Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi- rekao je Kaje.

Poslednje dane života Maradona je proveo u sobi u svojoj kući u Argentini.

- Uzrok njegove smrti mi ne izgleda kao klasičan srčani udar. Sve ukazuje na to da se radi o nekoj vrsti samoubistva, naveo je Kaje za argentinske medije.

On je potvrdio da je Maradona ranije pokušao da izvrši samoubistvo, na Kubi, kada se automobilom zaleteo u autobus, ali je iz udesa izašao bez težih povreda.

- Možda jednog dana, ko zna...- glasio je Dijegov odgovor, bar prema rečima doktora.

Na kraju, on se osvrnuo i na uslove u bolnici gde je Maradona bio operisan.

- Rano su ga pustili na kućno lečenje, radilo se o neodgovornosti, neznanju i neiskustvu. Nisam video da je bio pod budnom pažnjom, nisam primetio da su se bavili njime kako treba, istakao je Kaje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading