PUKLO: Ništa od dogovora Ramadanija i Milana - jedan detalj je pokvario sve!

Autor:

Sport

21.12.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent Luke Jovića Fali Ramadani je otputovao na pregovore u Milan, ali do dogovora nije došlo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Kako prenosi madridski "AS" za sada nisu uspeli da se dogovore oko uslova.

Milan želi da Jovića pozajmi samo do kraja sezone (ukupno šest meseci), a da u ugovor bude ubačena i klauzula o otkupu. Ne bi bila obavezna, ali bi Milan u slučaju dobrih partija mogao da angažuje Jovića za stalno.

"AS" navodi da se to nije dopalo Real Madridu i napustili su sastanak, ali će u narednim danima ponovo sesti za pregovarački sto.

 

Fali Ramadani je saopštio dvema stranama da je njegov klijent Jović veoma zainteresovan da se okuša u Italiji, od ranije je poznato da ni Zidan ne bi imao ništa protiv da Srbin bude pozajmljen, pa još ostaje da se vidi da li će se klubovi sporazumeti oko detaljnih uslova.

Jović je karijeru počeo u Zvezdi, igrao je još za Benfiku i Ajntraht, a Real Madrid ga je u leto 2019. učinio najskupljim srpskim fudbalerom ikada (63 miliona evra), ali u dresu "kraljevića" se nije naigrao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading