VRELA ZIMA ČEKA INTER: Eriksen na izlaznim vratima, želi ga pola Evrope!

Autor:

Sport

20.12.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Eriksen je poršlog leta stigao u Inter kao veliko pojačanje, a samo nekoliko meseci kasnije došlo je vreme da ode sa Đuzepe Meace.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Eriksen

Danski reprezentativac ima nedovoljnu minutažu u timu Antonija Kontea i voljan je da već u zimskom prelaznom roku promeni sredinu.

Kako stvari stoje, Engleska je najverovatnija opcija, a cilj mu je da se ustali u timu kako bi ostao u formi do leta i Evropskog prvenstva. Ostrvski mediji prenose da su za iskusnog ofanzivnog veznog igrača najviše interesovanja pokazala dva kluba, Arsenal i Mančester junajted.

Poznato je da je klub sa "Old Traforda" i ranije želeo da ga angažuje, ali je njegov izbor bio da ode u Inter. Arsenal ima veće izglede da ga angažuje, jer su spremni da "nerazurima" u zamenu ponude Granita Džaku. Ipak, dolazak u redove "tobdžija" loše bi uticao na njegovu reputaciju među navijačima bivšeg kluba, Totenhema, iz kog je otišao u Seriju A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mogao bi da zameni strane u Severnom Londonu... Kristijan Eriksen

Takođe, veruje se i da on nije preterano zainteresovan za prelazak u ova dva tima i da čeka treću opciju, moguće je iz Španije, pošto je poznato da je imao veliku želju da pređe u redove Reala. Isto tako, Inter bi mogao da ga prosledi i Pari Sen Žermenu, u zamenu za Leandra Paredesa.

Eriksen ove sezone na 12 mečeva nije postigao nijedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading