MATIĆ OPTIMISTA: Srbin veruje da Junajted može do titule!

Autor:

Sport

20.12.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić smatra da njegov tim može do titule Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

"Crveni đavoli" su u četvrtak pobedili i na šestom meču u gostima ove sezone, imaju stopostotan učinak na strani i šesti su sa 23 boda, pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Liverpula.

Matić je igrao u pobedi nad Šefild junajtedom (3:2), i sada uoči susreta sa Lidsom na domaćem terenu, traži od saigrača da nastave u pobedničkom ritmu.

Junajted ima problem da gotovo redovno prvi primi gol na meču i tako je bilo i u Šefildu.

- Plašim se da je Premijer ligi uvek tako. Svaki tim ima kvaliteta da kazni svaku vašu grešku. Ipak, tri boda su najvažnija u celoj priči. Poznati smo po tome da sebi otežavamo posao. Ne znam je li to stvar samopouzdanja, ali je najvažnije da osvajamo tri boda i da nas to probližava vrhu. Nadam se da ćemo nastaviti ovako, pobeđivati i boriti se za titulu - izjavio je Matić za klupsku televiziju.

Matić je do titula u Premijer ligi dolazio u dresu Čelsija. Zna šta je potrebno za uspeh.

- Mislim da smo konačno u trci za titulu. Ako nastavimo ovako, biće dobro. Uvek volim da kažem, ako pobediš na pet ili šest mečeva zaredom, onda možeš da ispustiš bodove na jednoj ili dve, ali onda opet moraš da pobeđuješ u seriji. To je neophodno da bi se osvojila Premijer liga - zaključio je Matić.

Utakmica Mančester junajted - Lids igra se u nedelju 20. decembra od 17.30 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading