SEDMICA MOĆNIH REDSA: Liverpul UNIŠIO Palas u Londonu i učvrstio prvu poziciju!

Autor:

Sport

19.12.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Kristal Palas na Selhrst parku sa 7:0 u ovkiru 14. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mo Salah i Roberto Firmino

Redsi jesu bili favoriti na ovom meču, ali niko nije očekivao da će ovako ubedljivo savladati ove godine izuzetno dobri Palas.

Liverpul je sav posao rešio u prvom poluvremenu, bez obzira na to što je menadžer Jirgen Klop odlučio da odmori Mohameda Salaha i kasnije ga uvede, a ovaj udari pečat i za pola sata.

Ali da krenemo od početka...

Već u 3. minutu Takumi Minamino je „otvorio“ domaćina na asistenciju Sadija Manea, a potom je Senegalac pogodio.Ali da krenemo od početka...

Do poluvremena je uspon u formi najavio Roberto Firmino, da bi još jednom maestralno se upisao na asistenciju tek pristiglog Salaha. Između toga je strelac bio i Džordan Henderson.

Tada su kola krenula nizbrdo po Kristal Palas. Salah je imao veliku želju da vidi teren i to je na svojoj koži osetio Kristal Palas. Do kraja je postigao dva gola i stavio tačku na bolan poraz tima Milivojevića.

Ovim trijumfom Liverpul je ostao na čelu Premijer lige, sada sa šest bodova više od Totenhema, koji u ovom kolu čeka Lester.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading