PIKSI: HOĆU DA VODIM SRBIJU NA MUNDIJALU!

Sport

10.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni obrt! Mnoge je žestoko razočarala vest da je Dragan Stojković Piksi otpisan kao kandidat za upražnjeno mesto selektora Srbije jer je produžio ugovor sa Gvangžuom, ali istina je drugačija.

RepublikaFoto: Starsport
Piksijev pogled puca čak do Rusije

AUTORITET I PRIJATELJ

Kako "Srpski telegraf" ekskluzivno saznaje, legendarni fudbaler posetio je juče u Kini reprezentativce Srbije u hotelu "Meriot" i pričao sa vođama tima Aleksandrom Kolarovim, Branislavom Ivanovićem i Dušanom Tadićem, a satima je pregovarao i s predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

Trojac "orlova" prihvatio ga je oberučke i s oduševljenjem, a prema njihovim reakcijama je delovalo da bi Piksi bio idealno rešenje za selektora na Svetskom prvenstvu u Rusiji sledeće godine jer ima dobar, prijateljski odnos s igračima, ali i ogroman autoritet.

- Postoji mogućnost da predvodim Srbiju na Mundijalu - poručio je Piksi, između ostalog, na sastanku.

216 dana ostalo do Mundijala

GVANGŽU AMINOVAO

Bez obzira na novi četvorogodišnji ugovor sa Gvangžuom, "težak" neverovatnih 36.000.000 evra, postoji šansa da ga klub u kojem je od 2015. pusti i da vodi Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ipak, ni u jednom pravcu ništa nije gotovo, pa se neko vreme ni jedna ni druga strana neće oglašavati. S Piksijem smo pokušali da stupimo u kontakt, ali se on od zaključenja ovog broja nije javljao.

Tadić, Ivanović i Kolarov oduševljeni Piksijevim dolaskom

Činjenica da su Kinezi Piksiju dali zeleno svetlo da vodi "orlove" nije garancija da je posao finiširan s obzirom na to da treba da se poklope još neke kockice kako bi došlo do saradnje.

Podsećamo, prve sumnje da će Piksi zameniti Slavoljuba Muslina pojavile su se još kada je čuveni fudbaler putovao u Beč na kvalifikacioni meč za SP sa Austrijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading