POSLE TESNOG TRIJUMFA NA BANJICI: Trener Zvezde bacio "Delije" u TRANS!

Autor:

Sport

18.12.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo u metu nakon prolaza.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Nebojša Milošević

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rad i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije, a pomoćni trener aktuelnog srpskog šampiona Nebojša Milošević bio je zadovoljan nakon susreta na Banjici.

– Uspeli smo da posle manje od 48 sati od prethodne utakmice i nakon trideset utakmica koje smo imali u toku jeseni, budemo pravi i danas i ispunimo ono što je bilo zacrtano. Cilj je bio da prođemo u narednu rundu takmičenja i to smo uspeli da ostvarimo. Bili smo malo nervozni, više od očekivanog, ali igrači su smogli snage i uspeli da prođu još jednu prepreku. Sam format kup takmičenja je specifičan i to se videlo danas. Uz to smo na spram sebe imali borbenog i motivisanog protivnika – rekao je Milošević.

Pred fudbalerima vladajućeg šampiona je zasluženi odmor.

– Posle dobre jeseni, zaslužili smo pravi odmor. Neophodno nam je i emotivno i mentalno i fizički da „napunimo baterije“. Na proleće nastavljamo tamo gde smo stali – dodao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading