ZVEZDA U ČETVRTFINALU KUPA POSLE PREOKRETA: Crveno-beli SRUŠILI borbeni Rad na Banjici!

Autor:

Sport

18.12.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su savladali ekipu Rada na Banjici rezultatom 1:2.

RepublikaFoto: Starsport
Rad - Zvezda

Rad je šokirao šampiona Srbije već u 4. minutu, a strelac je bio Pavle Radunović. Odlučio se na udarac sa 20 metara od gola, bio je to snažan udarac i mreža Crvene zvezde se zatresla.

Domaći su pružili dostojan otpor crveno-belima, ali je tim Dejana Stankovića uspeo da izjednači u 17. minutu. Srđan Spiridonović je , baš kao i Radunović u 4. minutu, šutirao je po zemlji sa 20 metara, lopta je završila u levom donjem uglu za 1:1.

Ritam do kraja prvog poluvremena nije opadao, gosti su imali incijativu, a dve najbolje šanse u prvih 45 minuta su imali Boaći, kao i Spriridonović koji je propustio da se dvaput upiše na listu strelaca.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je stigla do vođstva u 60. minutu. Radulović je probio po desnom boku, i poslao sjajnu loptu Nikolu Krstovića koji nije mogao da promaši sa nekoliko metara 1:2.

Mogla je Zvezda i do trećeg gola, Spiridonović je pogodio stativu u 78. minutu, tako da ni on nije promenio rezultat.

 

"Građevinari" su svim silama jurili izjednačenje i produžetke, a najbliži su bili kada je Lazar Stoisavljević u 72. minutu pogodio prečku, a onda je  u 85. minutu Ciger prošao po desnoj strani, ubacio u peterac, Jovanović je pokušao atraktivno, "petom", ali je Popović sjajno odbranio.

Crveno-beli su uspeli da se odbrane, sačuvaju gol prednosti i plasiraju se tako među osam najboljih timova u takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading