"MARAKANA" GA DOBRO PAMTI: Zvezda dogovorila prvo zimsko pojačanje!

Autor: informer.rs

Sport

18.12.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biće Slavoljub Srnić!

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Iskusni krilni fudbaler potpisaće kratkoročan ugovor sa matičnim klubom u ponedeljak, što je u izjavi za "Informer" potvrdio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

- Tačno je, pričao sam sa Srnićem. On je bio deo Zvezdinog uspeha na početku. Znamo kakav je igrač i šta od njega možemo da očekujemo. Već neko vreme trenira sa nama. Hteli smo i ranije da potpišemo ugovor, ali je bilo birokratskih prepreka- rekao je Mrkela za "Informer".

Jedan od vojnika Vladana Milojevića potpisaće kratkoročan ugovor sa crveno-belima na šest meseci ili godinu dana. Doći će na Marakanu kao slobodan igrač, pošto je u oktobru ove godine raskinuo ugovor sa španskim drugoligašem Las Palmasom.

Srnić je u prvom mandatu ostavio sjajan utisak u Crvenoj zvezdi. Bio je jedan od najvažnijih igrača Vladana Milojevića. Postigao je gol u Krasnodaru, zatim je tresao mrežu Kelna i pogurao crveno-bele ka evropskom proleću. Za Crvenu zvezdu je odigrao 125 utakmica, postigao 21 gol i upisao 17 asistencija. Osvojio je dve šampionske titule.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Srnić

Srnić je prethodna dva meseca trenirao u Crvenoj zvezdi. Iz matičnog kluba je otišao u januaru 2019. godine za 500.000 evra u Las Palmas. Imao je nekoliko solidinih izdanja, ali je u Španiji samo povremeno demonstrirao kvalitet. Postigao je samo jedan gol.

Pored Crvene zvezde i Las Palmasa Slavoljub Srnić je igrao za Čukarički. Sa tim klubom je osvojio Kup Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading