Zvezdi Napolija PADA CENA, cela Evropa ga juri, ali SRPSKI STRUČNJAK IMA PREDNOST!

Autor:

Sport

17.12.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arkadijuš Milik nikako da se vrati u vrhunsku formu posle niza povreda i izbijanja pandemija Kovida, pa Poljak sada deluje kao da je na izlaznim vratima Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arkadijuš Milik mogao bi da se pridruži Mihajloviću u Bolonji!

Svesni su i Italijani da je sada pravo vreme da unovče napadača, pa su čak zbog potrebe za novcem spustili i cenu. 

Mnogi su se već interesovali za momka koj za Poljsku igra sjajno i ima udeo u poslednjih 16 golova (ili ih je dao ili je asistirao) ove selekcije, ali sada kada mu je cena pala na između 15 i 18 miliona evra, gotovo ceo stari kontinent želi da ga dovede.

Ipak, njegova preferencija je da ostane na "čizmi", pa bi prednost u trci za njegovim potpisom mogao da ima jedan srpski stručnjak.

U pitanju je Siniša Mihajlović, čijoj Bolonji su uvek potrebna jeftina pojačanja u borbi za plasman u gornji deo tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović mogao bi po jeftinijoj ceni da dovede sjajnog špica

Srbin je veoma zainteresovan za momka koj u Seriji A u dosadašnjoj karijeri ima 63 meča i 40 golova, pa bi Bolonja uskoro mogla da bude jača za jednog od boljih špiceva u ligi.

Njemu ugovor ističe na leto, pa ne bi trebalo da bude problema sa Napolijem, a ukoliko do transfera dođe, on bi mogao da nastavi da bude ključna karika Poljske nacionalne selekcije i na Evropskom prvenstvu.

 

Glavni pretendenti Bolonji su Atletiko Madrid i horda Bundesligaša, među kojima su i Leverkuzen i Menhengladbah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading