U OVOME SOLSKJER VIDI SPAS: Norvežanin SMISLIO JEDINI NAČIN da spasi "Crvene đavole"!

Autor:

Sport

17.12.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste jedni od retkih koji još uvek veruju treneru Mančeser junajteda Oleu Gunaru Solskjeru, onda vas čeka prijatno iznenađenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako je verovati Solskjeru, Junajted još uvek ima šansu da osvoji titulu!

Norvežanin uprkos minusu od osam poena u dosadašnjem toku Premijer lige još uvek vidi način da se njegov tim domogne titule!

Kako smatra bivši centarfor, Junajtedu fale samo četiri pojačanja kako bi se popeli na vrh engleskog fudbala.

Štoper je, bez premca, najveća rupa u timu, pa Solskjer Dajota Umpekana vidi kao idealno rešenje, ali će za njegov potpis morati da se nadmeće sa PSŽ-om. 

Deklan Rajs velika je želja i Mančestera i Čelsija, pa bi Englez mogao papreno da košta onoga ko pobedi u borbi za njegov potpis.

Tu je naravno preduslov odlazak ili Pogbe ili nekolicine veterana na poziciji centralnog veznog poput Freda i Nemanje Matića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U slučaju da Deklan Rajs stigne u klub, Nemanja Matić mogao bi da se nađe na izlaznim vratima...

Osim Rajsom, vezni red Solskjer želi da dopuni i Lukasom Vaskezom iz Reala, pošto brzonogom Špancu ugovor ističe na leto.

Finalno pojačanje koje Norvežanin želi da dovede je Kjeran Tripije, a ako nas pitate, on bi mogao da bude i najkorisniji.

Tripije ne samo da je sjajan asistent i adekvatan defanzivac, već ima udarac, kako iz igre tako i iz slobodnjaka, kakav se retko viđa. Pored toga veteran je Premijer lige, pa bi "crvenim đavolima" mogao da da dozu čvrstine koja im trenutno fali.

 

 

 

Nadamo se da će Solskjer uspeti u svojoj nameri, pošto još jedna sezona bez juriša na titulu za Mančester junajted apsolutno nije prihvatljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading