TRENERSKA BOMBA: Lalatović odlazi iz Vojvodine, već poznat NOVI KLUB?

Autor: Glas Srpske

Sport

17.12.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacionalna vest stiže iz Banjaluke!

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Prema pisanju "Glasa Srpske", već dugo se šuška da bi sa klupe Borca vrlo brzo mogao da ode aktuelni trener Vlado Jagodić, a kao glavni kandidat da ga nasledi pominje se, ni manje ni više, nego Nenad Lalatović.

Isti list piše da se kao kandidati pominje Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović. Svakako, najveća želja čelnika uprave tamošnjeg kluba je aktuelni trener Vojvodine.

- Promena na klupi je vrlo izvesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mesto sportskog direktora, kojeg Borac trenutno nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadion dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do 2021. godine, ali sve što se poslednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao da napusti stadion "Karađorđe" i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi - istakao je izvor iz vrha banjalučkog premijerligaša u izjavi za "Glas Srpske".

 

Potvrda dobrog rada Lalatovića su rezultati koje je postigao u Radničkom iz Niša i Vojvodini. Ipak, minula dešavanja u Novom Sadu, gde je iskusni stručnjak iskazivao svoje nezadovoljstvo na konferencijama za štampu, govore da bi možda mogao da ode već tokom ove zime.

Dodajmo da je Borac završio jesenji deo Premijer lige Bosne i Hercegovine na petom mestu na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading