LEGENDA PLAVACA GRMI: On nema želju da se bori za Čelsi!

Autor:

Sport

16.12.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji odbrambeni fudbaler Čelsija Frank Lebef kritikovao je ofanzivnog igrača Plavaca Kaja Haverca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Francuz je razočaran učinkom mladog nemačkog reprezentativca u porazu ekipa sa Stamford Bridža od Vulverhemptona (1:2), a napominje da Haverc u kontinuitetu igra ispod svih očekivanja.

- U meču protiv Vulvsa bio je gotovo nevidljiv na terenu. Pre nekoliko nedelja pričao sam o njegovoj igri, a Lampard je tada rekao da je Havercu potrebno vreme - istakao je Lebef i nastavio:

- Ponekad se čini da Kaj nije na terenu, ne vidim želju, a borbenošću ne želi da nadoknadi propuste. Jednostavno, ne vidim želju da se bori za ekipu. Možete da igrate loše, a najbolji primer je Timo Verner. Nije imao najbolji meč, ali svi smo videli njegov trud. Što se tiče Haverca, on uopšte nije bio vidljiv. Mnogo sam zabrinut za njega.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler letos je iz Bajera došao u Čelsi za 62 miliona funti i potpisao je ugovor do 2025. Odigrao je 11 utakmica u Premijer ligi i postigao je jedan gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kai Haverc

Plavci su peti sa 22 boda, dok lideri Liverpul i Totenhem imaju tri više uz meč manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading