ODVEO BI SRBIJU U KATAR! Piksi PROGOVORIO o klupi reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

16.12.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Starsport
Legendarni Dragan Stojković Piksi

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje Dragan Stojković Piksi rekao je da još uvek nije obavio razgovore oko preuzimanja klupe "orlova", a dodao je da ranije nije postao selektor jer se nisu sklopile kockice.

- Nisam pričao sa njim o tome. Neki novinari su pokušali da me pitaju za fudbal juče, ali sam objasnio da sam doašo zbog podizanja fabrike. Nisam bio rapsoložen da pričam o fudbalu, na odmoru sam - izjavio je Piksi.

- Ljude interesuje. Ima istine da me žele godinama unazad.

On je otkrio zašto ranije nije preuzeo "orlove".

- Zato što su u tim momentima imali selektore i bilo kakva izjava sa moje strane ne bi bila kolegijalna. Znam da postoje želje, pozivi. Bilo je u poslednje vreme, ali reći ću vam u novembru sam tri puta odbio Gvangdžu da se vratim. Odbio sam jer živomo u specifičnom vremenu, uslovima, nosimo maske. Prbrzo odlaze neki ljudi u nekim godinama, a kovid-19 nije šala.

Stojković ističe da ima ambicije da pruži pomoć našem fudbalu.

- Ja sam tu da pomognem srpskom fudbalu u bilo kom obliku. Propustili smo šansu da odemo na Euro, nervirao sam se. Ne možeš da veruješ da možeš da izgubiš od ekipe koja nije kvalitetnija od tebe. 

On je odgovorio direktno na pitanje da li bi postao selektor.

- Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Podsetimo, osim njega kao kandidati za Tumbakovićevog naslednika figuriraju Savo Milošević i Vladan Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading