SPALA KNJIGA NA DVA SLOVA: Ovo su JEDINI KANDIDATI da zamene Tumbu na mestu selektora Srbije!

Autor:

Sport

15.12.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FSS na potezu.

RepublikaFoto: Starsport
Doskorašnji selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

Fudbalski savez Srbije i Ljubiša Tumbaković sporazumno su raskinuli saradnju, a imenovanje novog selektora oćekuje se do kraja godine.

Naime, u fudbalskim krugovima naglašava se da su u trci samo dva kandidata i to, Vladan Milojević i Savo Milošević.

Izbor novog stratega "orlova" poveren je potpredsedniku FSS Marku Panteliću, a prvi favorit je proslavljeni trener aktuelnog srpskog šampiona. Podsetimo, on je sa crveno-belima osvojio dve titule prvaka Srbije, a klub je tri puta zaredom uveo u grupnu fazu evropskih takmičenja. Glavna prepreka njegovom angažmanu je čvrst ugovor sa Al Ahlijem iz Džede zbog čega bi srpska kuća fudbala morala da plati obeštećenje za njegovu slobodu.

RepublikaFoto: Starsport
Pozdrav Milojevića i Miloševića na "večitom" derbiju

Ukoliko plan sa Milojem propadne, rezervna opcija je legendarni golgeter naše zemlje. Milošević je letos završio misiju u Partizanu sa kojim je osvojio pehar u Kupu Srbije 2019. godine, a istakao se napadačkim fudbalom i promocijom fudbalera koji su dobro popunili kasu kluba iz Humske (Pavlović, Sadik, Stevanović). Trenutno je slobodan na tržištu, a ima iskustvo rada u FSS, pre nego što se posvetio trenerskom poslu.

 

Fudbalski savez Srbije je na potezu, a videćemo ko će od pomenute dvojice na megdan Portugalu, koji predvodi Kristijano Ronaldo, u pohod na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading