Šta to oko Zvezdinog tima FASCINIRA ITALIJANE? Mediji na "čizmi" SAMO O TOME BRUJE posle žreba u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

14.12.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Italiji veoma su zadovoljni žrebom za Ligu Evrope, pa smatraju da je Zvezda za njih "mačji kašalj".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde fasciniraju medije u Italiji!

Ako crveno-beli nisu bili "mačji kašalj" Napoliju, Liverpulu, i drugima u Ligi šampiona, tek neće biti rastrojenom Milanu u drugom po jačini kontinentalnom takmičenju, ali avaj, vole ljudi da žive u iluziji, a ko smo mi da im rušimo snove?

Ipak, nisu potpuno otpisali sportski analitičari Zvezdu, pa su oni u "Gazeta delo Sport" upozorili na čvrst i talentovan tim pod vođstvom jednog od najboljih igrača u istoriji Serije A.

- Otkako je Stanković na čelu, tim leti sa pobedama, Kako kod kuće, tako i u Evropi. Partizanu beže devet bodova, a gol razliku +43 treba posebno uzeti u obzir. Bez poraza su na 13 mečeva i jedine iozgubljene utakmice u sezoni su ona protiv Omonije na penale i protiv Hofenhajma. Kroz grupnu fazu LE su lagano prošli - stoji u analizi "Gazete", dok o igračkom kadru takođe imaju reči hvale.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković, legenda Intera i Lacija, posebno je interesantan medijima koji prate "rosonere"

Za Falčinelija i Boaćija isiču da imaju iskustvo na "čizmi", pa da to može "rosonerima" da oteža posao, dok trio Stankovićevih pulena vide kao glavne uzdanice.

U pitanju su Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Veljko Nikolić.

- Katai je jedna od najvećih snaga Stankovićevog kluba. Dao je 10 golova i zabeležio četiri asistencije, ali najveća inspiracija za Stankovićevu formaciju 4-2-3-1 jeste Ivanić koji ima i "porok" postizanja golova. Nikolić je tu da napada sve vezne igrače preko kojih se odvija ofanziva - navodi se u tekstu.

 

 

 

Ipak imaju Italijani nešto respekta, ali ima i Zvezda žarku želju da precrta neuspehe protiv Milaneza u prošlosti, pa će susret posrnulih evropskih giganata svakako biti fascinantan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading