SRBIJA DOBIJA SELEKTORA: FSS pred ultimatumom, Milojević na pragu UGOVORA ŽIVOTA!

Autor: Sportski žurnal

Sport

14.12.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) sastaće se ovog ponedeljka u 15 časova kako bi razgovarao o novom selektoru "orlova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

Glavna i odgovorna osoba je Marko Pantelić, aktuelni zamenik predsednika FSS, koji je obavio razgovore sa Ljubišom Tumbakovićem i očekuje se da sa njim bude raskinuta saradnja, a da potom bude saopšteno i ime prvog kandidata za njegovog naslednika, prenosi "Sportski žurnal".

I dalje je Vladan Milojević "prvi pik" Marka Pantelića za selektora Srbije, a na sednici Izvršnog odbora čeka se da dobije "zeleno svetlo" ostalih saradnika.

Jedini problem u slučaju sa Milojevićem, koji je već rekao "da" ponudi FSS, jeste što ima ugovor sa Al Ahlijem. 

 

Tumbaković je Srbiju vodio od prošle godine i na kraju nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo, što je označeno kao neuspeh, pa se zbog toga traži novo rešenje na mestu selektora, a prethodno su se spominjali i Paunović, Jokanović, Jovanović, Božović, pa i Domenek...

Uz obeštećenje, jedini uslov za dolazak Milojevića navodno je postavljena smena sportskog direktora Matijaševića, sa kojim od ranije nije u dobrim odnosima.

Vladan Milojević je do sada vodio Javor, Čukarički, Omoniju, Panionios i Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading